Cookie- og privatlivspolitik - INDICODE

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google.dk

Google.com Group Herunder Alphabet Inc.

Facebook.com

Indicode.dk

Indicodejeans.dk


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi behandler og opbevarer også identifikationsoplysninger om dig for at kunne kommunikere med dig i forbindelse med dine køb, eller ved reklamation og returnering hos os. Derudover registrerer vi også, om du modtager og åbner de mails, som vi sender dig. Dette er også med til at give en bedre kundeoplevelse, når du kontakter os, således at vi hurtigt kan hjælpe dig i forbindelse med din henvendelse.


IKS ApS (Indicode) indsamler dine personoplysninger, for at du kan indgå en handel med os påwww.indicode.dk/www.indicodejeans.dk. Indsamling af dine personoplysninger sker når du godkender vores handelsbetingelser.

Vi indsamler nedenstående oplysninger:


Navn

Adresse

E-mail adresse

Information om dit køb

Telefonnummer er valgfrit


KS ApS foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt, til dig.


Personoplysningerne registreres hos IKS ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via www.indicode.dk/www.indicodejeans.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.


Hvad bruges mine oplysninger til? 

Vi benytter først og fremmest dine oplysninger til at behandle og fremsende din ordre foretaget på www.indicode.dk/www.indicodejeans.dk. Vi bruger også dine oplysninger i forbindelse med markedsføring og konkurrencer såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev og har givet samtykke hertil. Vi vil i nogle tilfælde også benytte dine oplysninger til efterforskning ved mistanke om svindel.


Hvem deles mine oplysninger med?

Ligeledes deler IKS ApS dine oplysninger med eksterne distributører (herunder GLS, Posten) for levering af dine forsendelser og information om levering. Dette kan ske både via e-mail og på SMS.

Den dataansvarlige er Ulrik Kyvsgaard

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Som registreret hos IKS ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til IKS ApS via e-mail: info@Indicodejeans.dk


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.


Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: rs@indicodejeans.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet


Opbevaring og brug af dine persondata

Vores opbevaring og brug af dine persondata sker kun på et lovligt grundlag. Det vil sige, at vi behandler dine persondata efter ovenstående kriterier:

1. Samtykke, som du har afgivet f.eks. til markedsføring

2. Behandlingen som er nødsaget for at vi kan sende din ordre

3. Vi har en legitim interesse i at anvende dine persondata f.eks til persondata til statistik og analyseformål.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

IKS APS // INDICODE

Helge Nielsens Allé 8.1

8723

Telefon: +45 52 71 57 51

Email: rs@indicodejeans.dk



.


Powered by SmugMug Log In